dinsdag 6 februari 2018

Februari 2018


Februari is al gezellig begonnen. Vrijdagavond 2 februari hebben we met 10 kinderen uit de klas meegedaan met het basisscholen volleybaltoernooi van WHV Asperen. Het was een sportieve en gezellige avond. De kinderen waren erg enthousiast om elkaar aan te moedigen en de kinderen in het veld deden erg hun best. Ook waren er veel ouders komen aanmoedigen. Erg leuk! Bedankt!!
Maandag 5 februari hebben Thalita en Dagmar samen hun verjaardagen gevierd. Wat was dat gezellig en wat waren de traktaties lekker!!
De afgelopen weken zijn de kinderen bezig met draaiende bouwwerken maken van Knexx. Dat lukt al erg goed!
Verder hebben we het "gewone"programma weer opgepakt en zijn we weer hard aan het werk. Door de resultaten van de Cito-toetsen weten we weer precies waar we nog aan kunnen werken.
We werken al geregeld met een dagtaak, zodat we meer leren plannen en zelfreflectie ontwikkelen waar we goed in zijn en waar we nog hulp bij nodig hebben. Dit al als voorbereiding op het VO, waar we deze vaardigheden ook nodig hebben.


In februari hebben we alle adviesgesprekken gehad en alle kinderen hebben een school uitgekozen waar ze volgend jaar naar toe willen. Was wel even spannend en voor sommigen een moeilijke keuze, maar het is toch weer iedereen gelukt!

Iedereen heeft ook het 1e rapport ontvangen. Wat zijn we trots op alle kinderen!!

Maandag 12 februari hebben we een oefentoets van de Cito gemaakt op de chromebooks. Het duurde even voordat iedereen geluid en beeld had, maar uiteindelijk lukt het ons wel. ;)
Zo weten we in april hoe alles digitaal werkt, want wij maken dit jaar de Eindcito digitaal.