woensdag 30 mei 2018

mei 2018

De maand mei zit er ook weer op. Wat gaat de tijd snel.

Dinsdag  22 mei was het zover: KAMP! Wat hadden we er allemaal veel zin in!
We hadden prachtig weer om te fietsen. Wat een rit! Maar wat heeft iedereen dit goed gedaan!
In Heusden hadden we een langere pauze en is iedereen even het stadje gaan bekijken. Vooral een winkeltje met speelgoed en snoep was in trek.
Rond kwart voor 2 kwamen we aan bij de kampeerboerderij. Na een slaapplek te hebben bemachtigd en de koffers op zijn plek te hebben gezet, gingen de meesten naar buiten. Een aantal hadden nog wat energie over en gingen ..natuurlijk.. voetballen. Niet wetende dat de eerste activiteit een renspel was.. ;)
's Middags hebben we wat spellen op het veld gedaan en 's avonds gingen we een spel in het bos spelen. Door het weer ging een andere activiteit in het bos niet door, maar dat kwam op zich goed uit, want iedereen was toch wel moe van de lange reis.
Woensdag 23 mei begon de dag met wat regen, maar dat mocht echt de pret niet drukken! Op de fiets naar Vught. In kamp Vught hebben we een rondleiding gekregen. Dit was indrukwekkend.
Na kamp Vught zijn we naar de IJzeren man gereden; ZWEMMEN! Eerst was het bewolkt, maar daarna kwam het zonnetje er lekker door. Wat was dit een gezellige middag!
In het kamphuis aangekomen, zagen we dat de klassenouders bezig waren voor de bbq!
Wat hebben we lekker gegeten.
;s Avonds toen we een spelletje aan het spelen waren, kwamen er ineens 2 soldaten binnen vallen. Wat schrok iedereen! Op naar het bos voor het moordspel. Dit was behoorlijk spannend. Helaas waren we geen goede detectives. Niemand kon de moordenaar aanwijzen. Wel leuk om een ouder te zien. Na een kus en knuffel vertrokken alle ouders weer naar huis.
Donderdag 24 mei zijn we naar de Efteling gegaan. Heel de dag heen en weer om diverse attracties te bezoeken. Een paar dappere kinderen gingen zelfs in de Baron. Iedereen heeft genoten van deze dag!
's Avonds hadden we een bonte avond. Iedereen heeft opgetreden. Wat een lol!
Vrijdag 25 mei moesten we op tijd uit de veren. Wat waren de jongens blij dat ze al vroeg wakker waren... de meiden werden door de juffen even wakker gemaakt. ;)
We moesten allemaal aan de klusjes: koffers inpakken, afwassen, vegen etc.
Om 10.10 uur zaten we weer op de fiets richting huis.
Om 14.50 uur kwamen we vermoeiend aan op school.
Wat was dit een gezellige week! Om nooit meer te vergeten!